BENVINGUDA

En compliment de les obligacions de transparencia, d’acord amb el que disposa l’article 3 de la Llei 2/2015, de 2 d’abril, de Transparència, Bon Govern i Participació Ciutadana de la Comunitat Valenciana, i en l’Ordenança General de Subvencions, es dóna l’adequada publicitat, preferentment a través de la pàgina web, a la subvenció concedida al Projecte d’activitats 2021 per la Diputació de València (3.000 euros) i per l’Ajuntament de Catarroja (4.000 euros).
 
En cumplimiento de las obligaciones de transparencia, conforme a lo dispuesto en el artículo 3 de la Ley 2/2015, de 2 de abril, de Transparencia, Buen Gobierno y Participación Ciudadana de la Comunitat Valenciana, y en la Ordenanza General de Subvenciones, se da la adecuada publicidad, preferentemente a través de la página web, a la subvención concedida al Proyecto de actividades 2021 por la Diputació de Valencia (3.000 euros) y por el Ajuntament de Catarroja (4.000 euros).
 
Projecte d’activitats 2021 subvencionat per / Proyecto de actividades 2021 subvencionado por:

    

 

    Benvinguts a la nostra web
AVÍS: Per qüestions pràctiques de manteniment de la informació, aconsellem accedir al nostre mur de FACEBOOK per a conéixer l’última informació del nostre Grup Scout.


Curs Scout 2021/2022

 triptic explicatiu per a mares i pares

CartelMATL 2022 Catarroja
Esta entrada fue publicada en Últimas noticias y etiquetada . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.